AKTUELNO

Perovićka se našla u nebranom grožđu.

Tokom današnjeg poslepodneva je došlo do žestoke između Jovane Tomić Matore i Suzane Perović. Naime, Matoru je iznerviralo ponašanje njene rijaliti cimerke a u vezi njenog odnosa sa Zlatom Đurković i Mikijem Đuričićem.

Matoroj je zasmetalo što je Suzana rekla da je ne zanima njeno mišljenje koje se tiče Zlatine priče o vreloj akciji Suzane i Mikija, pa je osula paljbu po njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana, ti si meni rekla da te ne zanima moje mišljenje. Ja neću da se družim sa tobom, neću da imam kontakt sa tobom. Ono što si uradila sa Zlatom rade osobe koje igraju rijaliti. Ti si meni rekla za stolom ko sam ja da ti pričam. Rekla si mi za stolom ko sam ja da te slušam tvoje mišljenje - prebacila je Matora Suzani.
Jovana ti su u krivu. Ti ne znaš ništa. Ne zanima me više ništa. Što se ti mešaš u moj i Zlatin odnos? Ja ne moram nikome ništa da objašnjavam. To je između mene i Zlate, druge ne treba ništa da interesuje. Ja čekam nedelju da odem kući - branila se Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Ako te ne zanima ništa, zašto radiš te stvari i zašto kažeš da ne moraš nikome ništa da objašnjavaš? Nemoj da govoriš da ti se ide kući i da ne igraš rijaliti. Odvratna si mi, petolična - vikala je Matora na Suzanu koja je izletela kao furija iz Bele kuće.

Perovićeva nije mogla da joj da konkretan odgovor te se sve vreme branila kako želi da napusti rijaliti.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'