AKTUELNO

Sada uživa u njegovom zagrljaju.

Luna Đogani i Marko Miljković su ovu noć proveli u društvu Pavla Jovanovića kada su jedni drugima pričali o ljubavnim problemima koji ih more. Blogerka se u tom trenutku prisetila prvog poljupca sa Markom, pa mu otkrila koliko je tada bila srećna.

Foto: TvPink Printscreen

Marko, ja i lopata, smuvali se, kao da se ne vidi. Koliko sam bila presrećna kada smo se poljubili. Sa ćevapom smo se poljubili. Ja sedim iza vrata na stolici i kažem mu da ne mogu više da izdržim - pričala je ushićeno Đoganijeva.
Pa to je čar, dođi da te lupim u čelo - rekao joj je kroz smeh.

Potom je Đoganijeva prekorela Miljkovića zbog njegovog ponašanja na "Zadrugoviziji 3" kada su zbog nesuglasica napravili pauzu u vezi.

Kako me je samo iznervirao na "Zadrugoviziji". Maja Nikolić njemu kaže ako ga poljubi da on mora da se pomiri sa mnom, a da se Luna ne naljuti, a on tu kao: "Ma nema ona šta da se naljuti".  Kako sam htela da te šutnem u potiljak. Kao n*drkano hodanje gazim! - pričala je besno, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Kad smo raskinuli, ti se ponašaš kao da sam ti neprijatelj. Niti me pitaš da li imam da jedem, ništa. Ja da crknem ti bi prošao pored mene. Sa mržnjom me gledaš - rekla je besno Luna, dok je Marko negirao.

Pročitajte još: SAMO NEKOLIKO SATI POSLE NJEGOVOG ULASKA, Brendon žestoko isprozivao Marka Markovića: Nemoj da se blamiraš, nisi fer! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'