AKTUELNO

Sada će ih ukućani gledati drugim očima!

Suzana Perović je od strane svoje bliske prijateljice Zlate Đurković doživela veliku izdaju, kada je zadrugarka pred svima otkrila najveću pevačicinu tajnu, a to je upražnjavanje seksa sa Mikijem Đuričićem.

Zbog toga su njih dve ušle u ozbiljan sukob, a Eleonora Miljković koja se prethodne noći vratila u Belu kuću nije mogla da zaključi šta se između njih dve zapravo dešava.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga je želela da čuje mišljenje Zorice Marković, sa kojom su sa njih dve distancirale.

Kakvo je tvoje mišljenje o Zlati i Suzani posle svega što se dogodilo? - zanimalo je Eleonoru.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana je bila porodična žena, drugačija, sada ne znam šta se desilo u ovoj sezoni. Ja sam uvek za to da treba da budeš ono što jesi. Da si bila ono što jesi napolju, ne bi se ovo desilo. Što se mene tiče, znam da me nikada nije gotivila. Ja kad izađem videću kako me je ogovarala. Sama se ukanalila, mene ne zanima, ja ću ostaviti po strani njenu emotivnu priču. Kad kažeš da ćeš nekog da zabetoniraš, to ima veliku težinu. Ako bi izdao nekog i nečiju tajnu, to se povezuje da to ima veze sa Zlatom. Jedna drugoj su se verovatno poveravale. Znači, postoje dve opcije po meni. Ili su se dogovorile, kao što znaju da mafijaju. Druga opcija je da nemaju šta da predstave, misle da će izaći čistog obraza. Mada, ništa nije strašno da život ne može da se nastavi. Što se tiče Zlate, ona je žena koja je mafijala ovde. Nije joj uspelo to što je zamislila. Na svaku situaciju je prevrtala očima, komentarisala je sa Suzanom. Smatram da je Zlata ukanalila Suzanu sa izjavom doslovce. Ja sam bila u šoku kad sam to čula. Sa izjavom da se se*s nije desio u rijalitiju, nego oko imanja. Onda su se odlučile za ćutanje, pa, time su sve rekle. Te noći kada se to prokomentarisalo od strane Zlate, vrlo ozbiljno je bilo - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su prozvane ukućanke odreagovale, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Zorica Marković

'