AKTUELNO

Ovo će poljuljati njihove odnose!

Marija Kulić je u nekoliko navrata za stolom otkrila svoje mišljenje o Ani Korać, a tim povodom je iznela mnoštvo informacija na račun njenog nemorala, a samim tim je zaključila da je prostutka koja je bila u ozbiljnim šemama sa muškarcima koji se bave sumnjivim poslovima.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović bila je šokirana kada je videla kako su njih dve satima razgovarale o svemu što se u Zadruzi dogodilo, pa je bez dlake na jeziku upitala Koraćevu nešto što je nju zbunilo.

Videla sam da si pričala sa Marijom, a ona je svašta rekla za tebe i da si prostitutka i da imaš makroa i da si sa muškarcima zbog para. Videla sam da ste pričale skoro dva sata, ja ne znam. Ili si luda ili namazana ili je Marija odlična glumica. Da li je moguće da ti sediš sa tom osobom bez obzira na sve? Ja ne bih obraza imala da sednem sa njom - pitala se Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ja smatram da je Marija rijaliti igrač. Ja ne vidim nju kao nekog sa kim bih se družila ili bih pila kafu. Nju je zanimalo šta se desilo, ja sam Mariji ispričala situaciju iz hotela, ona je meni rekla šta se dešavalo između Aleksandre i Davida. Niti sam se žalila na nešto, samo sam joj to ispričala. Mariju ne smatram prijateljem, ona je rijaliti igrač - branila se Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su u spoljnom svetu dobre drugarice, Sanja Stanković imala je potrebu da joj odbrusi zbog čega se Ana osetila nikad neprijatnije.

Marija je tebe vređala i ponižavala, a Stanija nikad ništa loše nije rekla, ti nikad nisi htela da joj se obratiš! - pridikovala joj je Sanja.

Kako je izgledala ova brutalna svađa, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'