AKTUELNO

Matora ne može da veruje kakve stvari Suzana radi!

Voditelj Milan Milošević pokrenuo je novu temu tokom "Pretresa nedelje", a odnosila se na odnos Suzane Perović, Zlate Đurković, Zorice Marković i Jovane Tomić Matore.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je upitao Suzanu o tome što je zamerila Matoroj na njenoj opasci kada je izjavila "Ja bih se ubila da imam takvu majku", na šta je Perovićka uzvratila da i ona ne bi volela da ima takvu ćerku, pa je prokomentarisao klipove u kojima se pevačica kune u svoju decu da neće da uđe više u sobu za rehabilitaciju, a odmah potom ulazi opet.

Da sam se zaklela u decu 100 puta, nisam, zaklela sam se Mikiju da ga volim. To nisam rekla sigurno. Matora i ja smo imale tu raspravu, sukob mišljenja, došlo je do rasprave. Ona je prokomentarisala da ne bi volela da ima takvu majku. Mi smo taj problem imale, rešile smo ga - pravdala se Suzana.
Rešile ste ga tako što si ti rekla da ne želiš da slušaš njena obrazloženja? Zorica i Matora su ispale krivci u ovoj priči, ti si lično napravila problem kada si rekla da ćeš zabetonirati (Zlatu). Vas dve (Suzana i Zlata) onda uzimate za pravo da bojkotujete - začuđeno je prokomentarisao Milan, dok je Suzana poricala sve što je govorila ranije.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je Matora da da svoj komentar.

Ja sam se stvarno potresla, bukvalno sam rekla od reči do reči ovako: "Ja bih se ubila da imam majku kao Suzana, da kaže za moju komšinicu to i to". Ne da je ona loša majka. Rekla sam to u besu. Izludela me je igra reči. Ja njoj pokušavam da objasnim da ja ništa loše ne misim. Prema meni je ispala odvratna, osetila sam potrebu da joj kažem to. Svaka rasprava ispala je "Ko si ti? Šta si ti?". Onda mi je rekla: "I ti si meni odvratna, reći ću ti kad izađem napolje". Suzana me bukvalno dovela do ludila. Ja mislim da ona ovde igra igru. Ima dve opcije, čovek koji želi da ima lošu sliku ili da bude po svaku cenu u centru pažnje, ili je rijaliti ili je loš čovek. Sigurno radi promišljeno neke stvari - ispričala je Tomićeva.
Ona ima pravo na svoje mišljenje, ona na jedan način to radi, ja na drugi. Ne želim da ulazim u raspravu sa njom, ona je meni draga osoba, valjda će shvatiti bez obzira na sve da mi je draga - dodala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'