AKTUELNO

Mislio je da ovo nikada neće izjaviti!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali su žestoku svađu u toku noći u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom", a ono što je zaintrigiralo sve je to što njen, sada već bivši verenik, nikada nije želeo da joj uzvrati niske udarce.

Međutim, Zorica Marković je pomno pratila njihovu raspravu, a onda je ispričala kakav je ona utisak stekla o Zoli, a koji nimalo nije bio prijatan.

Foto: TvPink Printscreen

Ti meni opsuješ sve živo i mrtvo, a onda me pitaš da li te volim! Ja sam na kraju rekao da ću se vratiti u rijaliti zbog nje, mislio sam da će sve biti drugačije! I evo, večeras mi je bez razloga psovala mrtvu baku! Ubija me to! - žalio se Zola.
Ja sam rekla šta sam predosećala! Posle svega što je rekao Mići, Banetu i Bori, uništio mi je! On meni svake večeri priča o bolestima i kako će da skrene! - vikala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Miljani sam rekla da ovaj dečko samo je*e, jede i spava. Ja jednostavno, pošto imam dva sina, prepoznajem to u njima. Znam da je Miljana imala težak period, ona je veliki borac. Kada je ušao ovde, sedeo je do mene, bio je beo kao ova garnitura. Pričali smo o tome danima, ali kaže da nije spavao. Miljana se zaljubila, posesivna je, takva je. Ja sam Mariji jednom rekla da mi se čini da je normalan dečko, iz provincije, delovalo mi je da nije pokvaren. Međutim, on je ispričao kako je jednom slagao majku, išao da kocka, njoj rekao da ide u šumu. I onda sam ja vratila film, žao mi je što su devojke ovde izmanipulisane. Ponašao se vrlo sumnjivo - dodala je Markovićeva.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

#Zorica Marković

'