AKTUELNO

Misle da i dalje štite jedna drugu!

Odnos Zlate Đurković i Suzane Perović izazvao je veliku polemiku u kući, a voditelj Milan Milošević je tokom "Pretresa nedelje" porazgovarao na datu temu. Zlata je u jednom trenutku izašla iz Bele kuće i lupala na vrata, jer je želela da ode iz rijalitija.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Kulić i Stanija Dobrojević imale su svoj komentar na odnos Suzane i Zlate i tajne koja je prećutana.

Što se tiče njih dve, one se druže da ne bi rekle to. Ublažila je formu njihovog s*ksa. Međutim, kada su svi napali Suzanu, onda je rekla ovo. Tačno se vidi po Zlatinom ponašanju, da je boli tema Vladimir Tomović. Da su one u sukobu, ta tajna, već bi je Suzana rekla. A Suzana je igrala igru. Da se uhvati Mikija, da je Miki štiti. Inače je žena mnogo glupa. Ona je glupa, ona misli da je došla u rijaliti i da će nešto da sakrije. Šta možeš da sakriješ? Napolju su gledaoci gledali i gde je imala s*ks i koliko puta i kako. One su nastavile odnos druženja samo da bi se zataškala Zlatina tajna - ispričala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Zlata tera po svom i neće ništa da prizna. Zna se, javna tajna je da je Zlata organizovala napad na njega (Vladimira). Ona je posle toga rekla: "Uspele smo". Ta izjava postoji. Ne postoji neka afera između Vladimira i Zlate, ali da joj se dopao jeste. Možda u smislu druga. Ne bih želela da kompromitujemo ženu, ali ove situacije, da ona stoji iza tog huškanja, stoji - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba Pantović je takođe dala svoj komentar.

Zlata traži prećutnu podršku, ali je sama kriva za ovo što se dešava. Suzana i Zlata održavaju lažan odnos. Da se njih dve posvađaju, tek bi bio karambol - prokomentarisala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'