AKTUELNO

Zbog njihove svađe se orila Bela kuća.

Stanija Dobrojević je ozlojeđena na Eleonoru Miljković zbog toga što je pisala njenom dečku Vladimiru Tomoviću kada je izašla iz rijalitija, pa joj dala niz negativnih epiteta.

Tokom dana Dobrojevićeva se posvađala sa Lepim Mićom jer je branio lepu Makedonku, pa je potom osula paljbu i po njoj i izvređala je.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je dama koja je završila Pravni fakultet sa 23 godine, a ne sa 35. Devojka koja je lepa kao lutka - pričao je Mića.
To je ne čini manje k*rvom što je pisala Tomoviću dok smo bili u vezi. Ja ne znam što ovaj Mića brani fufe - uzvratila mu je ona.
Videćemo hoćeš li moći da zavedeš ovog Crnogorca, pošto onog nisi mogla. Ja se ne petljam u tuđe veze - provocirala je Stanija Miljkovićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si poznata po tome da praviš fejk veze. Ja se ne g*zim - uzvratila je Eleonora Staniji.
F*fo, da si uspela ti bi se ovde vratila sa Tomovićem. Ja se sa f*fama i k*rvama ne družim. Ne znam što ovaj Mića brani f*fe. Šta hoćeš glavata? Ti tako lepa i zgodna nisi smuvala Vladimira, odj*bao te - nastavila je Stanija sa uvredama.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su obe zadrugarke britke na jeziku, od njihove svađe se orila Bela kuća. Stanija je provocirala Eleonoru, a ona joj nikako nije ostala dužna.

Pročitajte još: PONOVO SUMNJIČAVA? Nora želela da joj Marko kaže koja mu je od devojaka u kući lepa, on joj zapušio usta OVOM izjavom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'