AKTUELNO

Iza njih je žestoka svađa.

Luna Đogani i Eleonora MIljković su ušle u verbalni sukob odmah po njenom ulasku i to zbog Slobodana Radanovića, jer je blogerka posumnjala da između njih dvoje postoji afera budući da je Makedonka rekla da joj je pevač simpatičan.

Foto: TvPink Printscreen

Eleonora je bila današnja gošća u emisiji radio Amnezija i ona je voditeljima Banetu Čolaku i Bori Santani otkrila sve detalje susreta sa Slobom, ali i to šta zamera Luni i njenom sadašnjem dečku Marku Miljkoviću.

Želim da razjasnim nešto. Kad ja kažem da je momak simpatičan, to ne znači da ja želim da budem sa njim. Ja Lunu nikada ne bih dirala prva. Nisam ovde ni sudija niti želim da bilo kome morališem. Kada sam ja izašla ona je pričala neke laži od mene. Ja sam bila na Slobinom nastupu, slavila sam rođendan. Sve je bilo drugarski, pozdravili smo se iz poštovanja - pričala je Nora i demantovala da je imala aferu sa Radanovićem, a nakon toga se osvrnula i na Miljkovića:

Foto: TvPink Printscreen

On je meni bio korektan momak. On je zreo muškarac, a da se spušta na taj neki nivo da vređa, iz tog razloga sam promenila mišljenje o njemu - dodala je Eleonora.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'