AKTUELNO

Jedva je priznala zbog reakcije njene majke Marije.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Zola, šta je to Miljana založila zbog kocke, a da to Marija ne bi trebalo da zna?'' - glasilo je pitanje za Miljanu i Zolu.

Dva lap topa, dva telefona, televizor i verenički prsten. Povratiću prsten jer mi je to uspomena od ove kuće. Bilo me je sramota. Mene duša boli, ali vratiću ga. Kuća se ne vodi na mene, auto neću da zalažem - otkrila je Miljana nakon što je Zola rekao da bi to ona trebalo da kaže.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića je imao potrebu da podeli mišljenje o odnosu Miljane i Zole nakon raskida, kao i dešavanjima koje večeras prepričavaju.

Nešto njih dvoje kriju, neće da idu do kraja. Miljana moli za pomirenje, sve je tu magla. Nemoj da vas iznenadi da sutra budu zajedno - rekao je Mića povodom cele situacije vezane za Zolu i Miljanu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ništa nijednom muškarcu plaćala nisam. Od srca sam njemu davala sve. Ovo je bilo do srca. Bila sam zaljubljena. Moja je greška što sam ušla u vezu. Videla sam osobu sa kojom bih mogla nešto da imam lepo - priznala je Kulićeva, a onda je njena majka zapretila Lazaru:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pare nećeš da vratiš, ali ako te vidim sa njom, ja idem u zatvor. Nemoj da se igraš sa njom, sa mnom ćeš da imaš posla. Daleko ti lepa kuća, dalje od nje... - pretila je Marija Kulić Zoli.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'