AKTUELNO

Iako ne voli plavuše, blogerka mu je privukla pažnju.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeći snimak koji je pušten se odnosio na Marka Miljkovića koji je pričao kako mu se ne sviđa Luna Đogani u smislu osobe sa kojom bi mogao da bude u vezi.

Nikada u rijalitiju pre nego što sam ušao u vezu sa Lunom nikada nisam pričao kako je lepa i zgodna. Letos sam počeo da razmišljam o njoj, ali sam se zaljubio u decembru. Sa Lunom mi je super, odgovara mi i neću da je menjam. Inače ne volim plavuše, ali vidite sad ovo - rekao je Marko, a onda je ustala Luna:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Setimo se mene, kome bi se svidela onakva devojka kakva sam bila u ''Zadrugi 2''. Bila sam prava šklopocija. Drago mi je da ste pustili ovo, sećam se kada je rekao ovo. Bilo mi je malo čudno to. Sada sam druga osoba. Ne mogu da se uporedim sa Lunom iz prošle sezone - rekla je Đoganijeva.

Lepi Mića je imao drugačije mišljenje o prikazanom snimku.

Sve je ovo jako čudno. Niko ništa ne priča. Sad odjednom neke rečenice. Mislim da je on njoj sve to lepo upakovao. Imam stav da je sve ovo mutno - komentarisao je Mića.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada se poveže neka tema, spoje me sa nekim devojkama, Luna ustane i počne da se svađa sa nekim. Rekao sam da mi je Maja simpatična, ona je pomislila da osećam nešto mnogo više - rekao je Marko za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'