AKTUELNO

Vrbaški priznala da joj se Marković i dalje dopada.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Na sledećem snimku zadrugari su mogli da odgledaju snimak na kome je Mina Vrbaški priznala otvoreno Marku Markoviću svoje emocije, a na osnovu njenog osmeha zadrugari su zaključili da je ona želela da se pomiri sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Kad izađem nastaviću sa svojim životom. On se meni i dalje dopada. Dopada mi se i kao osoba i fizički. Sve mi se dopada - ispričala je Mina.
Ja mislim da je Marka nešto preseklo. Mislim da je dečko presekao u svojoj glavi, nešto mu se nije svidelo kod Mine, dečko ima neke svoje principe. Sviđa mu se Nora, ali ona nije spremna da bude sa njim. Mislim da Nori nije svejedno. Meni je Nora prelepa devojka i Marko je lep dečko. Mina, izvini ja tebe volim, ali lepši par su mi Nora i Marko - dala je svoj sud Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Lune i Marija Kulić je otvorila sve karte pa otkrila razlog zbog kojeg Marko ne želi da bude sa Minom

Razlog što Marko nije sa Minom je jer je ona priznala ono (da se bavi pr*stitucijom), a on to ovde neće da kaže njoj. Bilo ga je sramota što je bio sa njom u vezi. Nori se Marko i te kako sviđa i bila bi ona sa njim, ali neće brzo. Ona njega proverava da li će on da započne neku igru. Evo, ona se ohladila jer je došla priča sa Doroteom - iznela je svoje mišljenje Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ODLEPILA KADA JE VIDELA DLAKE OKO KREVETA: Stanija KIPTILA OD BESA, pa sve iskalila na Maji! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'