AKTUELNO

Boriće se za opstanak u rijalitiju.

Još jedne nominacije su počele jer je voditelj Ognjen Amidžić ušao u Belu kuću kako bi se postarao da one teku mirno i bez rasprava.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su polako počeli da iznose stavove zbog kojih nominuju Mariju ili Miljanu Kulić koje je vođa Jovana Tomić Matora izabrala za potrčke.

Što se tiče Marije, ona ima pogan jezik. Posle ume da priđe lepo pa te lepo iskoristi. Nju ću u zatvor - nominovao je David Dragojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kakva joj je majka, ona je još i dobra. Nominujem Mariju - rekao je Petrući.
Nominujem Mariju, da se ne bruka. Miljana je nekada i zanimljiva, dok joj se majka samo dere - govorio je Marko Miljković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana i Marija su mini klan. Njih dve napadaju, krive sve druge ljude, svi su mi. Marija je osvežila ovaj rijaliti, ali ipak Mariju šaljem u zatvor - rekao je Mića.
Nekada imamo lep odnos, nekada ne. Nikada u životu nisam dobijala takve uvrede kao od njih dve. Smatram da me nijedna ni druga ne vole. Nije mi to jasno. Šaljem Mariju jer me više ne voli - govorile je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zmija se od glave seće, Marija ide u zatvor - kratko je rekla Dorotea.
Ne mogu da zamislim ovde rijaliti bez njih dve. Marija je baš realna žena. Njeno mišljenje mi je super, dosta se poklapa. Ona je pokupila dosta simpatija, mislim da bi Miljana izgubila kada bi se borila protiv majke. Ipak, nominujem Mariju, ali obe ste mi drage - pričala je Stanija.

Odlukom većine zadrugara nominovana za izbacivanje ove nedelje je Marija Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Kulić

'