AKTUELNO

Sve je priznala!

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana Kulić postavila je pitanje Marku Miljkoviću.

S obzirom na to da svi pričaju da si taktičar, a to i ja mislim. U "Zadruzi 1" sam osetila jednom ispred hotela da si mi dao lažnu nadu. Vidim da spustaš loptu u svađama sa mnom, rekao si da sam ja tvoje superfinale, da li postoji neka mogućnost, ima li nade za nas da uplovimo u nešto? Da li kad raskineš sa Lunom, da li postoji mogućnost da ja sa tvog broja dobijem poruku, ti i ja smo stvoreni jedno za drugo - upitala je Miljana.
Zašto uvek moj dečko? - šalila se Luna Đogani.
Miljana se zaljubila - pevao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Marko joj je odgovorio na pitanje, pa odmah uzvratio drugim.

Ti si moje superfinale, ali nisam rekao koje, a ja bih te pitao koliko me voliš od 0 do milijardu - ispričao je Marko, pa upitao Miljanu.
Iskreno, volim te, ne mogu da zaboravim neke stvari. Ja iskreno u dubini duše tebe volim, ali ne volim te na način na koji ti misliš da te volim. Pola milijarde - odgovorila je Kulićka.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'