AKTUELNO

Nije želela da mu ostane dužna.

Mina Vrbaški ostavila je veliki pečat u prethodnoj sezoni Zadruge, a najviše sukoba imala je zbog svog tadašnjeg dečka Nemanje Đerića Đeksona koji je u nekoliko navrata manipulisao njome i priređivao joj raznorazne neprijatne scene sa svojim cimerkama.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Mina se u toku večeri prisetila svega što je proživela sa njim, ali nije izostavila na koji način mu se osvetila kada je za to došlo vreme. Bora Santana i Marijana Zonjić bili su zaprepašćeni onim što su čuli, a nije sakrila da je bila spremna na sve samo da istom merom uzvrati udarac.

Foto: TvPink Printscreen

Đekson i ja se ljubimo i naiđe Anđela, a ja krenem da je lupam po du*etu. I on se naloži na to, ja krenem da je poljubim. Andrijana me tešila, ja otišla u štalu da se isplačem. Derem se na njega, on mi kaže da sam sama to tražila. E, onda se on zaljubio u mene. Počela sam baš da mu se sviđam kad sam se vratila u Zadrugu. On je tad bio sa Krunićkom i ja se vraćam. Ja sam posle manipulisala sa njim kako sam htela. Ja sve da mu vratim. Dešava se sledeća stvar. Svi vrište, drago im je što me vide, a Đekson nabio naočare i mrtav ozbiljan. Krunićka pored njega, a ja prilazim da mu pružim ruku. Ja se vraćam nazad, ona histeriše što se on pozdravlja sa mnom. Ma, ja sam bila u stanju baš svašta da uradim samo da ga povredim - ispričala je Mina.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Mina Vrbaški

'