AKTUELNO

Ništa nije želeo da sakrije!

Budući da je javnost nedeljama brujala o bivšem dečku Ane Korać, Filipu Mijatovu, ove noći stigao je u studio televizije Pink kako bi razrešio sve nedoumice vezane za njihov odnos.

Naime, Koraćeva ga je nedeljama prozivala u negativnom kontekstu govoreći da je makro, nasilnik i psihopata, on je izrevoltiran svime otkrio svoju stranu priče koja se u potpunosti podudara.

Foto: TvPink Printscreen

Novinari koji su bili u studiju imali su mnoštvo pitanja za Filipa, a odmah su započeli temu o tome kako su se upoznali.

Mina Vrbaški nas je upoznala. Soraja nas je upoznala na snimanju nekog šou-a, ja sam bio tu. Nije to bilo nekakvo upoznavanje, ali posle nekoliko dana Mina i Ana, znači, ona me je upoznala i tako je to počelo. Malo po malo i jedno veče mene zove neka osoba i kaže mi da dođem da pokupim Anu sa aerodroma i pita da li može da spava kod mene. I ja sam otišao i tako je sve počelo. Odmah se sve to desilo te noći. Mesec dana je to trajalo, ali te noći nije došlo do kontakta - rekao je Filip.

Mijatov nije krio emocije koje je gajio prema Ani, ali je nakon izvesnog vremena shvatio zbog čega je ona odlučila da bude sa njim i da je njen glavni motiv zapravo bio novac.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam bio zaljubljen u tu devojku, jako mi se svidela. Ona je bila smirena, nije želela uopšte da se svađa. Samo da ima telefon u ruci, uvek smo se družili i tako je sve počelo. Davao sam ja njoj poklone i novac, ali ona je to meni tražila. Nije imala za stan, pa srce, treba mi za put, kupi mi kartu, treba mi za šminku. Ja nikad nisam rekao ne. Postojale su emocije i jednostavno, ta osoba je počela da me kontroliše finansijski putem tih emocija. U Turskoj je otišlo dosta novca, između 500 i 2000 evra. Ona je bila devojka... Nije bila taj nivo koji je sad. Ja sam rekao da je jedna cena bila pre Zadruge, a sada je porasla cena za neke druge momke - tvrdio je Filip.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Filip Mijatov

'