AKTUELNO

Luna smatra da je Brendon bio Markov drug samo iz koristi!

Subota je dan kada je u rijalitiju ''Zadruga 2'' izuzetno napeto jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što zadrugari najmanje vole - pitanja novinara.

Foto: TvPink Printscreen

Novinarka je upitala Lunu Đogani kakva su njena osećanja prema Branislavu Radoniću Brendon nakon što je izvređao nju i njenog dečka Marka Miljkovića.

Uvek sam iznosila svoje mišljenje, ja sa njegove (Brendove) strane ne osećam tu neku iskrenost prema njemu (Marku), Ja sam videla da on koristi Marka samo zbog cigareta i hrane. Ne samo on, svi se oslanjaju na njega. Meni je žao posle. Brendon je pozakao da i te kako nije iskren prema Marku. On nema prijatelje, njemu Brendon nije bio prijatelj, on mu je bio drug. Marko misli da Brendon to ne misli, da je to radio da bi bio u centru pažnje. Ako kaže za mene i mog dečka nešto tako, onda je za mene kraj. On je udario na mene i Marka - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je ustao i Marko i dao svoj komentar.

Ja sam ovde za stolom lepo pričao, mi nismo bili nerazdvojni, meni je Brendon bio interesantan kada ispijam kafu, ne prija mi tada svačije društvo. Brednon krene sa svojom pričom, 80% ljudi to ne voli i svi zaobilaze, ja sam više bio iz koristi tu sa njim. Naravno da mu se u budućnosti neću naći njemu - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Branislav Radonić Brendon

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'