AKTUELNO

Ne želi da mu radi ono što je i sinoć?

Marko Miljković uživao je sa svojom devojkom Lunom Đogani kraj bazena, a kada je ona otišla, njemu se pridružila Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dvoje su uživali u pogledu i tišini. Marko je nekoliko puta naglasio da voli da ispija kafu i puši cigarete, čak je izjavio da se zbog toga družio sa Branislavom Radonićem Brendonom, jer se od njega većina zadrugara sklanja. A onda je zapazio nešto što bi moglo da poremeti njegov unutrašnji mir.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Marko je spazio da dolazi Miljana Kulić, a kako ona ovih dana pokušava da ostvari bolji odnos sa njim, čak se i šali na račun njihove ljubavi, Miljković je odlučio da se skloni od stola i pobegne. Podsetimo, sinoć ga je Kulićeva spopadala i želela da se se zagrle i pomire, a Miljković je čak i šaljivo pozivao obezbeđenje da je skloni od njega.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Miljana ovo shvatiti kao znak da je ne želi u svom prisustvu i izgubiti želju da se pomiri sa njim, ostaje da vidimo.

Pročitajte još: SVI SU SE PITALI ŠTA ĆE URADITI! Siniša došao pa Draganu Mitar nakon izbacivanja iz Zadruge, evo kako je PROTEKAO NJIHOV PRVI SUSRET! (VIDEO)

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marija Kulić

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'