AKTUELNO

A sigurno je da će nadoknaditi sve!

Zadrugari su za porodičnim sastankom trebali da prokomentarišu nedeljni zadatak tokom kog su se muškarci borili protiv žena. Stanarke Bele kuće ubedljivo su odnele pobedu, te su dobile i mogućnost da se dogovore oko nagrade. Ana Korać ustala je sledeća kako bi prokomentarisala zadatak, ali i da kaže svoju želju oko nagrade.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je da su žene pobedile, a i bilo mi je zanimljivo muškarce da gledam u ženskim poslovima. Što se tiče nagrade, lično bih volela da izađem sa Davidom na večeru, ali složiću se da devojaka oko bioskopa - izjavila je Ana.
Hajde što sam se izblamirao, nego što nismo imali ništa. Pomislio sam da je namešteno oko krađe Bore i Baneta, tako da smo krizirali tokom zadatka - prokomentarisao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani ustala je i uzela par minuta za sebe kako bi svojoj mlađoj sestri Blankici Atijas rođendan.

Želim prvo svojoj sestri Blankici da čestitam rođendan, eto drugu godinu za redom nisam sa njom, ali obećavam da ću joj kupiti poklon koji bude želela. Meni je bio top zadatak, zadaci su bili neuobičajeni, smatram da smo mi žene pokazale da smo i te kako složne. Nora, Sanja i Stanije su pokazale da mogu i drago mi je da su uspele sve to da završe. Bilo mi je zanimljivo da vidim svog dečka kako trči u štiklama, što se tiče nagrade, želim da idem u bioskop, mislim da ne može bolja nagrade od te - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Luna Đogani

#Zadruga 2

'