AKTUELNO

Ništa im nije bilo jasno.

Bivši dečko Ane Korać, Filip Mijatov stvorio je ogromnu netrpeljivost u Beloj kući, nakon što su u javnosti isplivali svi dokazi koji jasno ukazuju na to da ju je on finansirao i bio zaslužan za luksuz u kojem je ova zadrugarka uživala.

Međutim, takmičarka je odgovorno tvrdila da je sve što je on izgovorio bila laž uz nagoveštaj da je sve činio samo zato što je zaljubljen u nju.

Foto: TvPink Printscreen

U emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" Ana je ispričala svoju stranu priče, a koja ima veze sa Filipom.

Poverio se jednom mom prijatelju da je zaljubljen. Mi kad jedemo, on sve vreme gleda u mene. On ne spava, gleda da li ja spavam. I sve neke stvari, ja gledala kao sprdnju. Još je našao devojku, ode sa njom na večeru i zove me da pita da li sam kući da dođe. Njemu je bilo bitno samo da bude u mom društvu. Odem u neki restoran, on sazna da sam tu. I ja dođem, on je tu. Ja odem da ručam, on je tu. Gde god da se pojavim, tu je on - počela je Ana.

Voditelj Milan Milošević se dotakao i teme o zapaljenom automobilu.

Foto: TvPink Printscreen

Vozila sam taj auto, da. To mu se nije dogodilo zbog mene. On je imao problem sa tom devojkom. Ja sam osoba koja nikada nije pitala da li ima problem, sve mi je pričao. Znam ko je, šta radi, sve znam. Ja nikad nisam pričala - nastavila je Ana.

Ti si rekla da si bila u površnim odnosima sa njim. Napolju postoji snimak gde si bila kad se zapalio auto, a rekla si da si bila u salonu. Ti si u tom snimku rekla da je bitno da se požar ugasi - rekao je voditelj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mi smo svaki dan bili zajedno. Dolazio je, da. Znam za taj snimak! On je došao uveče oko deset sati, večerali smo. Ja sam ujutru u pola 12 radila trepavice. Uzela sam auto, završila trepavice, pa sam išla na feniranje. Parkirala sam se i u jednom trenutku ulazi dečko u salon i pita čiji je to auto. Ja sam rekla da je moj. On meni kaže da gori. Ja izlazim i odmah sam uzela da snimim da bih imala dokaz. Rekla sam da urade bilo šta! U policiji postoji snimak gde je neki dečko nešto bacio i auto se zapalio. Ja imam dozvolu, tada je bila probna. Što se tiče tog auta, mi smo odmah išli u policiju. Rekao je da ga progoni ta devojka - rekla je Ana.

Šta vi mislite o ovome? Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'