AKTUELNO

Marko smatra da Luna nema razloga da se brine.

Jedna od tema u rijalitiju "Zadruga 2" koja je obeležila emisiju "Pretres nedelje sa Milanom" svakako je turbulentan odnos Miljane Kulić i Marka Miljkovića. Kulićeva svaki dan potencira priču da je zaljubljena u Marka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Voditelj je upitao Marka što to radi iako to nervira njegovu devojku Lunu.

Meni je to sve smešno. Ja nju gledam kao nenormalni osobu. Hteo sam da se sprdam. Ona je poremećena. Da sam na Zolinom mestu ja bih podneo prijavu protiv Siniše - rekao je Marko, a onda se oglasila Luna:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je zaljubljena u njega, tajno, svi to dobro znamo. Zna da sam u pravu, ali se zeza sada ovde. Možda mu to odgovara. Nisam ljubomorna na nju. Gleda na nju kao budalu. Zna on da ona misli da je to kao istina. Daje joj nadu. Ne znam da li on to radi namerno? Da li to radiš zajedno? Je l' ti dosadno sa mnom u vezi, praviš priče ovde - govorila je Luna pa je upitala Marka:
Smiri se, reći ću ti posle to. Smiri se odmah, nemoj da vičeš, sedi dole. Ja umem ovde sa njom, alo!  Radila je intervju sa njom, oko Lune Đogani, ribala te za Slobu. Meni da pričaš kako ja treba sa idiotom da pričam - vikao je Marko, a onda se Kulićeva nadovezala:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Govorila sam Luni da se sprdamo. Namignula sam joj, ne znam što se ljuti ona sada - dodala je Miljana.
Nemoj da se dernjaš na mene - vikala je Luna na Marka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'