AKTUELNO

Samo su se njih dve čule.

Emisija ''Pretres sa Milanom'' je već uveliko trajala pa su komentarisanje najaktuelnijih tema prekinule Zorica Marković i Ljuba Pantović uvredama.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorica je danas izabrana za potrčka od strane Ljube što je Markovićka odbila pa je kažnjena od strane Velikog šefa dvonedelnim honorarom. Usledile su žestoke reči i epiteti zbog kojih su svi njihovi cimeri ćutali dok su se svađale.

Prodala si se za jednu tortu jer joj je dečko imućan. Kako je Karađorđe otišao odmah si otišla da muzeš krave, hoćeš da zadaviš ove ljude ovde, nikog očima ne možeš da gledaš. Po*ušula si kurac od svih ovde. Htela si nešto da uspeš večeras, ali nisi. Treba da te bude sramota. Sve ti je*ače znam. Ja u braku ne varam kao ti - vređala je Zorica Pantovićevu.
Imam ja već imućnog dečka. Ja sam muzla krave još na Farmi. Hajde ćuti, ovo ti je 8. rijaliti i nikako da dokažeš da si dobar čovek - rekla je Ljuba.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pogledaj šta si napravila od deteta, sram te bilo! Za tortu si se prodala, a toliko si se svađala... - nastavila je Zorica.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Ljuba Pantović

#Zorica Marković

'