AKTUELNO

Nije mogao da se smiri!

Ono što danima potresa Zadrugu je žestoki sukob između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Oni su nakon raskida izneli mnoštvo prljavog veša za stolom i pred svima, a ono što je svima zaparalo uši jeste tema o novcu i priči kako ga je ona finansirala sve vreme dok su živeli u Nišu.

Iako Zola tvrdi da to nije bio njen novac, njegovi prijatelji Bora Santana i Bane Čolak uputili su mu ozbiljne kritike, jer ne ume da se odbrani od napada i laži, pa samim tim dozvoljava da gledaoci poveruju da je on zaista neko ko je sa njom bio iz koristi.

Ustani i kaži joj: ,,Je*em ti majku, kad sam ti uzeo pare"! Ja tebi verujem, ali otkud ona zna za onlajn tikete! Kako si dobio te pare?! Ona ti je dala pare za kocku! - rekao je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je dobila prva i dala mi je. Ja sam bez prebijene pare došao u Niš, znala je da nemam pare! Odem u prodavnicu i kupim nam cigare, ostane mi 200 - 300 dinara i tako skupim 2.000, pa odem da igram. Tako sam dobio 170.000, te pare su bile kod nje. Od tih para, ja uzmem od nje 5.000 - objasnio je Zola.

Lepi Mića bio je vidno iznerviran, jer je siguran da je u nekoliko navrata Lazar bio taj koji je govorio istinu, pa se potrudio da mu sa kritičkim stavom objasni šta je neophodno da uradi

Foto: TvPink Printscreen

Kakav si konj! Ispada da si ti njoj uzimao pare! Ako ste zajedno to radili, to su zajedničke pare! Ti si smatrao da kao njen gost u njenom gradu, ona te povela znajući da ti nemaš pare, podrazumeva se da će ona da plati. Treba da kažeš da si ti skupio 2.000 od trgovine što sam kupovao. I te pare si ti dobio! - savetovao ga je Mića.
Ja ništa nisam uzimao, osim tih pare koje su mi bile kod nje, to su bile zajedničke! Svega sam 10 puta odigrao tiket! - rekao je Zola.

Šta vi mislite o ovome? Detaljno pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Lazar Čolić Zola

'