AKTUELNO

Sve oči bile su uprte u njih!

Voditelj Milan Milošević stigao je u Belu kuću kako bi emisija ,,Pitanja gledalaca" mogla da počne, a na samom početku nastao je opšti haos između Jovane Tomić Matore i Miljane Kulić.

U nastavku je došao red i na Staniju Dobrojević, koja je morala da obrazloži zbog čega je vređala Eleonoru Miljković i upoređivala je sa Anom Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Odakle ti ideja da Noru nazivaš Anom Korać za siromašne, kad joj ona nije ni do noktiju - pitao je jedan od gledalaca.
Neko je to ovde rekao. Sve što sam izgovorila Nori, povukla sam reč, izvinila sam se. U mojoj glavi je napravljena jedna slika, bila je iluzija. Verovala sam mu, mislila sam da je odan. Shvatila sam da ništa nije kriva, on joj je pisao prvi. On je meni pokazao jednu poruku i blokirao je ispred mene. A kad je ona rekla da nikad ne piše prva, mislila sam da ona samo glumi finu i poštenu. Ana je uspela da skine Davida ALeksandri posle 2 godine veze, a što ne bi ona posle mesec dana. U mojoj glavi je bilo da samo želi da se umeša u moju vezu i da tako dođe u prvi plan. Kad sam u vezi, verujem u ljubav 100%. Verovala sam da je jedina iskrena veza bila između mene i Vladimira. Osećam se izdano - rekla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Imale smo sukob, sramota me zbog toga. Prvi put me neko uvredio na taj način. Mislim da je ljudski da se neko izvini kad pogreši i prašta. Ja sam joj oprostila, drago mi je da je shvatila da nisam kriva - rekla je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je drago što se to desilo. Može da priča šta hoće, ja nikad preko njihove veze nisam išao - rekao je Lepi Mića.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Eleonora Miljković

#Stanija Dobrojević

'