AKTUELNO

Opet turbulencija u njihovom odnosu!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je upućeno Eleonori Miljković. Gledaoca je zanimalo zašto je odabrala bioskop kao nagradu od Velikog šefa, a ne poziv sa Vladimirom Tomovićem kako bi razjasnila stvari o kojima je pričala za njega.

To je mišljenje nekog Stanijinog fana, nema potrebe da iznesem to javno. Ja ne želim, digli smo mu cenu. Sramota me je, za njega nema potrebe da iznosim ništa ovde. Kad budem izašla, čuću se sa njim zbog Stanije. Ako ne želi, nema šta da se mešam - odgovorila je Nora.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je ustala, zbunjena pričom, pa prokomentarisala.

Zamisli da si odsečena od sveta i dođe druga devojka i kaže to. Pretpostavite kako se ja osećam. Ja ne znam ko mene ovde zeza. Možda oni koji nas podržavaju, evo i danas u Majinim čestitkama. Evo ga dokaz (pokazuje na Noru) da je (Vladimir) smeće manipulatorsko - završila je Stanija i zamolila publiku da ne šalje podršku njenoj i Vladimirovoj ljubavi.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Eleonora Miljković

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'