AKTUELNO

Ne prestaje da ih provocira!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: TvPink Printscreen

Marko Miljković je dobio još jedno pitanje o situaciji sa Miljanom Kulić koja je dovela do svađe između njega i Lune Đogani.

Što se tiče situacije sa Miljanom, možda je to delimično nepoštovanje sa moje strane - pričao je Marko, a onda se ubacila Miljana koja je počela da vređa Lunu.
Što si ljubomorna? Ti si iskompleksirana, jer znaš da je ovaj dečko sa tobom zbog fanova. Znaš devojko da sam institucija za tebe - pričala je Miljana Luni, a u međuvremenu obletala oko Miljkovića, a on se sklanjao od nje.

Miljana je onda počela da navodi kako Marko priča o njoj loše, a kasnije će krenuti da je hvali i tako stalno, kao i da će joj se javljati posle rijalitija,

Foto: TvPink Printscreen

Marko je sa Lunom - odbrusio joj je Marko.
Marko je sa Lunom do kraja rijalitija - dodala je Miljana, pa nastavila da navodi kako će je Marko zvati posle rijalitija i promeniti mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

'