AKTUELNO

Svi su se zaprepastili kad su čuli ovo!

Svi su primetili da Pavlu Jovanoviću nimalo nije bilo svejedno kada je saznao da će njegova bivša devojka Dragana Mitar napustiti takmičenje, a kamere su zabeležile i njegovu razočaranost što on nije bio na njenom mestu.

S obzirom na to da su mnogi zaključili da Pavle još uvek pati za njom i da mu je žao što više neće biti u njegovoj blizini, voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" odlučio da razreši tu situaciju, pa mu je postavio pitanje od strane gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Onog trenutka kad je Dragana nominovana ti si se poremetio. Kad je izbačena, ti si izludeo. Šta se desilo sa vašom pričom? - pitao je jedan od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Jako sam se smorio. Baš sam se nadao da ću ja biti taj koji će da ode. Znaju ovde ljudi šta sam im pričao za tu devojku. Sa našom pričom se ne dešava ništa. Kad između ljubavi i mržnje ima tako malo, gore od toga je ravnodušnost. Zato što je toj devojci bio rođendan te noći. Nju sam pozdravljao i na radiju. Što se tiče Dragane, baš sam ravnodušan. Samo neka Marko ustane i da kaže da li sam ja rekao njemu da ako ispadnem da Dragani najveći budžet. Dok je ona zamolila Ljubu da mi da najmanji - rekao je Pavle.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Pavle Jovanović

'