AKTUELNO

Nije joj prijalo ovo.

Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić iskoristile su trenutak u ranim jutarnjim satima kako bi sa Majom Marinković razrešile sve nesuglasice, a svi u Beloj kući su prokomentarisali da im Maja nije prijatelj i da namerno izaziva konflikte ne bi li bila u centru pažnje.

Budući da su pojedini čak i zbijali šale na njihov račun, Marko Petrući bio je gost u emisiji radija ,,Amnezija", pa je odlučio da se ponovo oglasi u ulozi Kristijana Golubovića.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si ti normalna da tražiš dečka u Zadruzi? Čeka te hiljadu lepih stvari! Ne mogu da dočekam da uđem u Zadrugu 3! U Amidži šou me iznenadio tvoj izbor muškarca. Spusti malo kriterijume da ne bih ja morao da ti tražim dečka za udaju! - poručio joj je Kristijan.

Stanija je bila nasmejana kada mu je čula glas, a onda je Marko napisao i rimu koja je oduševila sve prisutne, ali i slušaoce.

Foto: TvPink Printscreen

Koja je od njih dve prava? Da li Stanija ili Marijana? Svakog dana zaboli ih glava, jedna Maja sprda ih bez blama. Standža plače suze roni, Marijana je teši dok se Maja na žurkama leši. Dok u krevetu Maja pegle baca, Stanija je nebitna, a Marijana faca. Oj, ti, Standžo, pade ti u drugi plan, raspade se tvojih starletica klan. Eto, moja Standžo, krajnje je vreme došlo, pomiri se s tim, tvoje vreme je prošlo - poručio joj je Kristijan, koga je imitirao Petrući.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Stanija Dobrojević

'