AKTUELNO

I dalje je ostala pri svom stavu!

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da se Ana Korać u spoljnom svetu bavila sumnjivim poslovima, iako je to uvek negirala i tvrdila da sav novac koji poseduje je isključivo od njenih roditelja.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, sve je bilo jasnije kada se oglasio i njen bivši dečko Filip Mijatov koji je argumentovao sve navode da je vreme provodio sa njom, plaćao joj stan i račune, a ujedno je i finansirao i učinio da uživa u luksuzu o kojem je oduvek sanjala.

Voditelj Milan Milošević joj je u emisiji ,,Pitanja gledalaca" upitao Koraćevu nešto što je izazvalo burne reakcije.

Da li si nešto imala sa Filipom? - pitao je jedan od gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam nikada ništa imala sa njim, on je samo bio zaljubljen u mene i to je to - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Nemoj da lažeš ove ljude, on tebi nije dao novac na ruke, nego je sek*ualno opštio sa tobom, pa ti je za to plaćao usluge. Nemoj da se blamiraš više! Da nije ušla u vezu sa Davidom on se ne bi ni javio, ne bi je ni tražio. Ti voziš njegov auto, a onda ga prijavljuješ policiji. Ja pretpostavljam da je Ana tog Karla predstavila javnosti kao bivšeg, a da je on u suštini njen makro ili zaštitnik - rekla je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Baš sam pratila ovu priču. Pokloni su normalna stvar, međutim, ono što se vezuje za te poklone i što je mnogo čudno je to, ako je neko psihopata i ujedno bude pozvan da spava u nečijem stanu. Kad se to bude obrazložilo... ja gledam po sebi. Kod mene u stanu nije spavao nijedan moj najbolji drug - rekla je Ljuba.

Kako je ova rasprava izgledala, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Ana Korać

'