AKTUELNO

Zadrugari smatraju da se Koraćeva spetljala.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

U sledećem video-prilogu moglo se čuti kako Ana Korać i David Dragojević razgovaraju o njenom bivšem dečku, Filipu Mijatovom, za kog je tvrdila da joj nije bio partner.

Foto: TvPink Printscreen

To sam rekla, pa su me novinari odmah pitali. Nisam ja ništa priznala, nego zato što je njegova bivša iznosila stvari koje nemaju veze sa vezom. Samo sam poredila situaciju. To sam i te kako svesno rekla, ali sam to objasnila već - odgovorila je Ana.
Ja nisam kao neki ljudi ovde, da glumim nevinašce. Što se tiče Ane Korać, imam pravo na svoje mišljenje. Nije bila svesna da je snimljena u toaletu, što se dešava mnogim ljudima ovde. Ljudi, ako ne verujete svojim očima i ušima, šta ste čuli, verujte Ani Korać. David zna sve njene tajne zato što su u fejk vezi! I te kako zna da mu je Filip bivši dečko, jer je muška sponzoruša kao što je ovaj DJ! Sama se odala! - dodala je Miljana Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Pričala mi je sve, za Karla, sa momcima sa kojima je bila. Za Filipa mi je govorila da je ludo bio zaljubljen, čak je toliko bio zaljubljen da je bio da se tetovira zbog nje. Zašto ona tada meni ne bi rekla da je bila sa njim? - ubacio se David.
Ono što ja pričam, znam da je istina, slobodno, Fićo dođi! Nije mi bio dečko, želeo bi, ali ne mogu da kažem nešto što nije bilo! - pozvala je Ana Filipa.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića izjavio je da mu je Ana rekla da se sa Filipom znala tek 2 meseca, što je Koraćeva u tom trenutku i potvrdila.

Ludak je bio zaljubljen, sedim u restoranu i ovako gleda u mene - izjavila je Koraćeva.

PROČITAJTE JOŠ: OD MENE MOGU DA OČEKUJU NAJGORE! Matora i Zorica ŽESTOKO osule paljbu po Miljani i Zoli! ONO ŠTO SU REKLE ĆE VAS ŠOKIRATI! (VIDEO)

U video-prilogu pogledajte detaljnije kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'