AKTUELNO

Perovićeva nije štedela reči za svoju cimerku.

Učesnici "Zadruge 2" često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija "Gledanje snimaka" pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Zadrugarima je prikazan snimak svađe Suzane Perović sa Marijanom Zonjić i Stanijom Dobrojević ispred Rajskog vrta, dok su one špijunirale emotivni sastanak Maje Marinković sa ocem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam šta Suzana radi u tom trenutku ispred Rajskog vrta. Unosi mi se žena u facu, kao ona guska sa farme. Ko je ona da napada nas što mi virkamo drugarici kada je u Rajskom vrtu sa ocem. To je naša drugarica, mi se družimo sa njom. Rekla sam joj da joj dovedu Mikija da je izj*be kako bi se smirila - ispričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Kad sam ja tebe i Tomovića komentarisala. Dušo, ti nikad nećeš biti voljena kao ja - uzvratila joj je Perovićeva.
Ti si jadna, ti si smešna. Ti si bruka za svoju generaciju. Rijaliti matora p*rnićarka. Šta ćeš ti meni da braniš da ja budem ispred vrta dok je tamo moja drugarica - nastavljala je Dobrojevićeva.
Ja se tebi nisam obratila, nego Marijani. Sedi dole, mnogo si glupa - rekla je Perovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TO ZA SLOBU JE TREBALO DA MI KAŽEŠ! Marko i Luna se ponovo raspravljali, njoj prekipelo: KAO DA IMAŠ 20 GODINA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'