AKTUELNO

Uvek britka na jeziku.

Tokom današnjih nominacija došlo je do tenzije kada je Marija Kulić iznela svoje mišljenje o nominovanim zadrugarima - Lepom Mići i Davidu Dragojeviću. Naime, Kulićka je imala žestok okršaj i sa jednim i sa drugim zadrugarom, te nije štedela reči za njih dvojicu.

Želi da šeta dobru ribu. Veza sa Anom nije iskrena. Njihova ljubav je scenska. On je folirant i dvolična osoba. On je loš čovek. Ali njega neću poslati u izolaciju jer smo Miljana i ja imale manje svađa od svađa sa Mićom. Omražen je u narodu zbog psovki. On je neostvaren čovek, da je dobar pevač, ne bi bio rijaliti igrač, on ne može ni da p*dne, a kamoli da peva - iznela je Marija mišljenje o Davidu i Mići.

Foto: TvPink Printscreen

Marija nije štedela reči ni za ostale zadrugare, pa je prozvala i Jovanu Tomić Matoru kako je loš čovek, a da je Miljani glumila prijatelja i posetila je u Nišu kada se rodio Željko samo da bi bila medijski propraćena. Potom joj je poručila da je čeka tužba zbog uvreda koje je ona iznela na na račun njene ćerke.

Zbog odnosa sa Miljanom, zbog vređanja moje maloletne ćerke nominujem Miću. Zbog jučerašnje svađe sa Davidom, molim sve da podnesu tužbu protiv njega. Protiv Matore je već tužba podneta. Sve uvrede na račun mog maloletnog deteta će biti iznete na sudu - rekla je Kulićka besno

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Zola priznao šta je Lepi Mića uradio za njega, a NIJE GA NI POZNAVAO, pa svojim GOVOROM SVE RAZNEŽIO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'