AKTUELNO

Marko ne može da se odvoji od Popovićeve.

Rebeka Popović je jedna od nominovanih zadrugara za izbacivanje. Ova odluka je veoma teško pala Marku Petruševiću Petrućiju jer je pre nekoliko dana raskinuo sa njom i ne želi na takav način da se rastanu.

Iako Petrući nikada ne pokazuje svoje emocije, ovo ga je potpuno slomilo, pa je Rebeki priznao da ne želi da prihvati raskid i da hoće da se vide kad izađu iz rijalitija, kada se slegnu svi utisci.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da prihvatim da ćemo da raskinemo zbog gluposti. Ako je već tako, onda ćemo to videti napolju. Raskinuli smo zbog gluposti. Za Marijanu me boli k*rac, neću više da pričam o njoj. Odlepio sam. Ne podnosim raskide, zato sam rekao da ne volim duge veze. Ti vidi napolju da li si se odljubila. Ja ne bih voleo ovako da završimo, voleo bih bar jednom da popričamo. Ovde smo šest meseci, ti si postala deo mene - pričao je Petrući.

Dok je Petrući ovo pričao Rebeki, ona nije mogla ništa da izusti, a suze su se sve vreme slivale niz njeno lice. Marko je želeo da zna da li ona ima želju da se vidi sa njim nakon završetka "Zadruge 2", na šta je ona potvrdno odgovorila.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PETRUĆI POTPUNO SKRHAN ZBOG REBEKE! Nakon što je ona nominovana za IZBACIVANJE, Marko se povukao u sebe, zadrugari ga tešili! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'