AKTUELNO

Nikome ne ostaje dužna.

Nakon žestokog sukoba između Stanije Dobrojević i Davida Dragojevića, ova zadrugarka je ogovorala Davida i istakla da mu više ništa ne prašta i da će mu se uvek suprotstaviti kada je uvredi.

Uvek dobacuje nešto. Zna svaki moj pokret. Ja imam pravo njemu da kažem što mi je psovao brata, a on želi svog brata u kanalu, ja njemu ništa ne opraštam. Ja njemu ništa loše nisam uradila - pričala je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je Stanija povela ozbiljan razgovor sa svojom rijaliti cimerkom Marijanom Zonjić i posavetovala je da se distancira od Marka Petruševića Petrućija koji je flertovao sa njom tokom rođendanske žurke Maje Marinković.

Budući da je Marijana imala loše iskustvo sa rijaliti vezama, Stanija joj je poručila da više ne pokušava ništa sa Petrućijem.

Foto: TvPink Printscreen

On i Rebeka su raskinuli pre tri dana, on je počeo da se udvara tebi, a Aleksandra je tome aplaudirala i Maja isto. Zato sam ti rekla ne petljaj se, slatki ste, sve je to okej. Pogotovo sada pred kraj da budeš povređena. Bio je sladak dok ti je pevao pesmu, ko još danas to radi - pričala je Stanija.
Niko mi ne treba više - odgovorila je Marijana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pročitajte još: PLAKALA MU JE NA RAMENU! Rebeka ne može da dođe sebi od JECAJA, a onda joj je Petrući rekao nešto što ju je DOTUKLO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'