AKTUELNO

Zbog ovoga je nastala pometnja u Beloj kući.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Veliki šef poslao je pismo zadrugarima da je vreme za ,,Igru istine", te je ovonedeljni vođa, Ljuba Pantović pročitala pismo. Zorica Marković započela je igru, pa je prvo pitanje postavila za Maju Marinković.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je rijaliti i imamo svi bubice, moram da se ogradim da se ne igram sa tobom, ja samo volim istinu. Kada se vodila diskusija o Ani Korać i o gospodinu koji se ovde spominje, o Filipu Mijatovu, ona je davala odgovor na postavljana pitanja, šta si mislila kada si mi pokazala na ono? Ja sam shvatila da Ana laže za Karla. Reci sada ono što si rekla meni. Maja je rekla doslovce da laže - upitala je Zorica.
Kada su bila pitanja, svi su komentarisala za stolom da je ispala kontradiktorna, ti Ana znaš da sam ja sa tobom u super odnosu, ja jesam to prokomentarisala za Karla, zato što ga ja poznajem. Nismo mi drugari i neki poznanici, ali je u to vreme bio u vezi sa jednom mojom poznanicom, koja je manekenka. Tako da, rekla mi je da su imali tu neku pričicu, kombinaciju, ja sam to rekla Zorici - odgovorila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Koraćeva je sedela i govorila da je ona živela kod Karla, te ga je zvala da dođe u Belu kuću.

Ovde neki ljudi pričaju nešto što ne znaju. Ja znam kada je tu devojku upoznao, ja sve znam. Ne može Maja da zna moje veze. Karlo se naljutio, zato što sam ja rekla nešto za 2 godine i da sam rekla da je ljubomoran, on je mislio da ja pričam o njemu - pravdala se Koraćeva.
Maja je bila iznenađena, pa je meni preko Stanije i Marijane to rekla da mu je bila usputna stanica - dodala je Zorica.
Da, oni su bili baš dugo zajedno. Nisam htela da ustajem, jer je meni rečeno da si se ti cimala sa njim, dok je on bio u prekidima sa njom. Čak su i raskidali zbog  nje nekoliko puta - izjasnila se Marinkovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'