AKTUELNO

Da li će njihova veza opstati?

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Naredno pitanje postavila je Maja Marinković i to Marku Petruševiću Petrućiju. Nju je interesovalo da li bi bio u vezi sa Marijanom Zonjić ako Rebeka Popović ispadne.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Rebeka podignuta i znamo da postoji mogućnost da će da ispadne, da li ti je teško zbog toga, jer ste bili dugo zajedno? Da li bi bio sa Marijanom i tvoje mišljenje o Marijani? - pitala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Teško mi je mnogo što ide Rebeka, nikad mi nije gore bilo iskreno. Ne bih mogao da budem sa Marijanom, volim Rebeku i sve bih dao da se pomirim sa njom. Ja sam tad mislio da je to nemoguće, zato sam terao inat sa Marijanom i pravio Rebeku ljubomornom. To je klinački sa moje strane. Marijana je dobra u duši, malo je naivna, ne bih bio sa njom, bio bih sa Rebekom. Da li će biti nešto od toga napolju videćemo, ja ću je pozvati - naveo je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Miljana DOBACIVALA Marku dok je on šetao sa Lunom, a evo kakva je bila njena reakcija! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'