AKTUELNO

Donela je odluku da će mu vratiti stvari.

U emisiji ,,Igra istine" zadrugari su atmosferu doveli do usijanja, ali kada su strasti malo splasle, Lepi Mića postavio je naredno pitanje za Miljanu Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Ako si celu noć pričala jednu priču, pokazuješ hrabrost, a onda vrištiš galamiš, sa istinom nas ovde ponižavaš, da sve što si uradila prema Zoli si uradila od srca, da je za sve on kriv. Zbog čega si dok si gledala klip razgovara Zorice i Zola plakala kao kiša, da si sve što si rekla da si slagala, da te je napokon stiglo sve. Da ti nisi zapravo takva kakva se predstavljaš, da nisi razbojnik, da nisi ološ, da si jedna čestita i fina devojka. Kad si pokazala koliko mu je stalo do tebe, do kada ćeš u svojoj nemoći predstavljati onakva kakva nisi - upitao je Mića Miljanu.

Foto: TvPink Printscreen

Ni u jednom momentu nisam rekla da je samo Zola grešio, več i da sam ja grešila. Sve sam prvo shvatila kao sprdnju, kod mene je sve transparentno, kad bih lagala, lagala bih sebe. Možda i snimci postoje, kad smo pričali o tome. Tada smo pričali i šta je bilo i kako je bilo, samo što nismo trebali da iznosimo sve do detalja. Ja nemam svest o tome ni kome gleda, ja sam zapravo to što jesam. Što se tiče klipa, rekla sam i da sam kockala, i da je dolazio kod mene, rekla sam i da sam nekoliko puta krenula fizički na njega, i da sam mu psovala majku, isto tako sam iznosila ono što je i on radio. To sam zamerala i Aleksandri i Davidu, kada su iznosili koje kome šta kupovao. To je kazino napravio od mene, lošeg čoveka, ja nisam da na nekog iskaljujem bes. A i te kako to nisam ja, to si u pravu, i te kako imam divno mišljenje o njegovoj mami, ovom prilikom i mogu da je pozdravim i da me je savetovala bolje nego moja mama. To što sam uradila, uradila sam samo iz razloga, to je velika sramota, mizerno. Ja sam iz nemoći skočila u krevet, polila ga, vređala mu majku, naravno da ne mislim to, to je jedna divna žena, gospođa, htela sam samo da ga uvredim, ali ni tada nisam uspela da izvučem iz njega. Bila sam ljuta na sebe. ispitivala sam se što sam kockala, što sam to radila, ja ni u jendoj vezi nisam bila agresivna. Najviše mi je zasmetalo što mi nije pokazivao ljubav, osim toga što mi je govorio: ,,Volim te" i što je pobegao sa mnom. Sinoć jesam plakala, to je istina - obrazložila je Kulićeva.

Tokom Miljaninog izlaganja, njena majka, Marija Kulić koja i inače ne odobrava njenu vezu sa bivšim verenikom, Lazarom Čolićem Zolom, uhvatila se za glavu.

Potom je Miljana odlučila da će vratiti Zoline stvari koje je uzimala prethodnih dana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'