AKTUELNO

Koraćeva tvrdi da joj je Karlo bivši dečko.

Subota veče je u rijalitiju "Zadruga 2" rezervisana za emisiju "Pitanja novinara" kada zadrugari odgovaraju na škakljiva pitanja predstavnika sedme sile.

Prvo pitanje postavio je voditelj i urednik Pink.rs portala, Darko Tanasijević, te ga je uputio Maji Marinković.

Foto: TvPink Printscreen

Interesuje me jedna stvar, Ana Korać je mnoge stvari iznela iz privatnog života, a ti si bila jedna od onih koja je istakla da sve informacije koje su došle u vezi sa njenim dečkom, Karlom, šta ti znaš o tome - upitao je Darko.
Tako je, ja sam prokomentarisala kada je bio pretres nedelja, sa Zoricom, zaparalo mi je uši. Moja drugarica je bila jako dobra sa Karlom, i pričala mi je da se Ana umešala u njihovu vezu. Ja sam prokometnarisala da je to laž, ona je bila kombinacija, nije to bila ozbiljna veza. Ja sam u super odnosu sa Anom, zato nisam htela to da iznosim. Bilo mi je neprijatno da ulazim u raspravu sa devojkom. Ja nemam problem da to potvrdim, moja drugarica koja je manekenka je bila sa Karlom, da, potvrđujem da sam to rekla. Dosta toga znam, ali da prosto ne iznosim neke inforamcije, jer mi se generalno zadrugari ne zameraju - tvrdila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'