AKTUELNO

Otkrila sve o svojim emocijama!

Drvo mudrosti pozvalo je i Minu Vrbaški u Rajski vrt, kako bi porazgovaralo o njenim emocijama.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo ju je upitao o njenom flertu sa Markom Markovićem, koje se desilo odmah posle "Zadrugovizije".

Uzela sam kuhinju da ribam, da izbacim malo negativne energije. Ništa se ne dešava, družimo se. Rekla sam mu da je lepše da se družimo normalno, nego da prolazimo jedno pored drugog kao stranci. Zaslužujemo normalnu priču. Jutros mi je bilo lepo, gledala sam uspomene. Krivo mi je što sam takvog dečka izgubila. Nismo puno ni pričali, samo smo se gledali. Nema depresije, ali mamu nisam poslušala, jer mi je rekla da se klonim njega jer igra neku igru sa devojkama. Ne vidim ništa više tu od prijateljstva. Nije to nabacivanje, to je samo... Ja trenutno radim ono što mi prija i što me čini srećnom. Želim da mu pokažem da je meni i dalje stalo. Baš me briga ko će šta da mi kaže, ja ću da uradim šta i dalje želim. Koliko god ja ustala za stolom i sebe lagala da me ne zanima, ja sebe lažem. Drag mi je i dovoljno mi je da samo budem u prijateljskim odnosima sa njim. Čak smo se dogovarali ako bude peta "Zadrugovizija" da pevam sa njim. On misli da sam ja kriva što Nora nije sa njim - ispričala je Mina, a onda ju je Drvo upitalalo Nori i Aleksi, pošto su zadrugari prokomentarisali da joj se mladi pevač sviđa.
To je rekla Marijana, ja sam da ne treba takve priče da se lupetaju. Aleksa jeste jedan od najboljih muškaraca u kući, ali nije zaljubljena u njega. Gleda ga kao prijatelja - poverila se Vrbaški.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo ju je upitalo da ispriča tajnu koju mu je želela ranije, ali je Mina je prvo odbila, a zatim rešila da otkrije sve što zna o Ani Korać.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Mina Vrbaški

'