AKTUELNO

Miljković je ishitreno reagovao.

Luna Đogani i Marko Miljković su poslednjih nekoliko dana imali žestoke sukobe i to zbog Miljane Kulić, Markovog odnosa sa Majom Marinković i Doroteom Jovanović, a u tim situacijama, Marko se nije korektno poneo prema Đoganijevoj kao svojoj devojci.

U tim situacijama Marko je ponizio Lunu, a tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" ova tema je došla na red, a glavni akteri su prokomentarisali šta misle.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna, dok je Ana pričala da joj je samo bitno šta David misli, ti si rekla da je i tebi samo to bitno, ali David nije Anu nikad ponizio, kao što je Marko to tebi uradio. Koji je razlog što ti Marku prelaziš preko svega? - upitao je voditelj Milan Lunu.
Trebala sam to na drugačiji način da priznam. S*ksualne fantazije sam imala sa dva momka sa kojima sam bila, to me nije uvredilo. Više me je uvredilo to što je rekao da ja ne mogu njemu da morališem. On se izvinio i rekao da to nije želeo da kaže. Dajem šansu tome što smo ovde, zato prelazim preko svega. Verujem da napolju može da bude bolje. Naš problem je što hoćemo oboje da budemo dominantni, a to ne možemo - rekla je Luna, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekla da ja ne mogu na njega da utičem, moja reč nema težinu za njega. Ja mu jedina ovde želim dobro. Ja kao njegova devojka imam pravo da kažem šta mislim - rekla je Luna.
U ljubavi nema poniženja ako se volimo. Ako ja pokušam nju da ponizim, onda sam ponizio i sebe, ja sam ispao gad u svakoj toj situaciji. Ona to drugačije shvata. Ja samo pokušavam da našu situaciju dovedem u neki normalan odnos. Ja nju ne ponižavam ni u jednom trenutku. Gledam da je čuvam kao malo vode na dlanu. Krivi smo oboje što smo takvi kakvi smo. Ja nikada nisam želeo da je ponizim - rekao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam problem da priznam da ga nisam ispoštovala u toj situaciji za Slobu. Uvek sam volela da kopam, želela sam da vidim kako se Marko ponašao prema devojkama u prošlosti. Kada sam ja počela da pričam o bivšim momcima, pa i o Slobi, on je rekao da ne želi to da sluša, a kada on to uradi, on to ne želi da prizna. Ja sam rekla njemu da meni smeta što je on u pijanom stanju bio sa dve devojke i onda je on meni rekao kako ja njemu morališem. Po njemu je to bilo grupo i mislio je da sam želela da ga ukanalim. To sam mu rekla da i ranije samo na drugačiji način - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'