AKTUELNO

Čolak je ostao u šoku zbog ovih reči.

Aleksandra Subotić je ove noći osudila Ljubu Pantović i priznala da se nije pokazala kao prava majka kada je to njoj trebalo i time dovela u pitanje njenu ulogu majke. Zbog ovoga je Pantovićeva završila u suzama i celu noć preplakala.

Zbog ovoga se Ljuba osamila ispred izolacije, a Bane Čolak je nakon razgovora sa Aleksandrom otišao kod nje da sasluša njenu stranu priče, a posle onoga što mu je ona rekla Čolak je ostao u šoku.

Foto: TvPink Printscreen

Kako sam ja bre toliko odvratna, a drugim roditeljima valjam za njihovu decu. Pusti me tih rijaliti priča. Ona neće da prizna svoje greške. Nju očigledno boli to što sam ja prihvatila da ona na mene ne misli. 2013. je počelo to loše. Meni bi bilo oduzeto starateljstvo da nisam vodila računa o njoj. Ne znam čemu da priča o ostavljanju. Ona nema objašnjenje, ona ima rijaliti mozak. Kada je ona bila uhapšena u Sarajevskoj, ja sam pozvana da dođem po nju kao njen staratelj. Karađorđe je bio u zatvoru. Ja sam došla, ona je pravila problem što sam ja došla. Njoj su isprali mozak. U tom stanu u kom su bili gazdarica se našla u čudu jer je Aleksandra pričala kako je to njen stan. Ja i policajka smo uzele njene telefone. Onda smo je spakovale u policijsko auto. Čim sam ja njoj zatvorila vrata, ona je meni pobegla i otišla tamo negde znaš zbog koga. Zbog Čabarkape - pričala je Ljuba plačljivim glasom.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da gledam da plačeš ni ti ni ona. Ne mogu da verujem da igraš rijaliti sa porodicom.  Ona priča da si se ti odrekla nje, a ti zapravo nisi mogla da je stigneš - rekao je Čolak.
Ona mene ovde ubeđuje da je po nju došao Karađorđe.  Ja sam otišla u centar za socijalni rad. Oni je puštaju da ode, oni kažu da ona ima 16 godina i da može da radi šta hoće. Ona je bežala, ja sam je vraćala i zašto sam ja tu kriva. Što nekoga nisam ubila, što se ja nisam upucala? Ja sam potom rekla u centru za socijalni rad da se osećam nesposobnom da je čuvam - nastavljala je Ljuba da priča Banetu.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'