AKTUELNO

Panić joj je skrenuo pažnju da mora da vodi računa o namirnicama.

Nadežda Biljić je od Tome Panića tokom večeri uzela dva jajeta kako bi ih dala Bori Santani da joj napravi čorbu. To je izazvalo bes kod Panića jer joj je neko od zadrugara ukrao paket jaja samo što su se vratili iz kupovine.

Dok se Nadežda pravdala da je uzela jaja od njega zato što je mislila da ih je on uštekako, on je osuo paljbu po njoj da mora da vodi računa o namirnicama kako bi lagodno mogla da živi u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam mislila da je moje pakovanje kod tebe, jer sam videla tri pakovanja. Računam da mi je to kod tebe jer sam mislila da si sakrio da mi ne bi ukrali - pričala je Nadežda Tomi.
Ti ne možeš da se snađeš za hranu za sedam dana. Ne paziš o svojim stvarima. Kako Zorici ne kradu, kako meni ne kradu? - vikao je Toma.
Poslednje bi mi ukrali namerno. Moraću da počnem da bijem! Ne treba mi niko. Neću nikome da se pravdam, makar ne imala ništa - rekla je Biljićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto glumiš da ti ne treba niko? Te fore ja sam jaka. Mene boli uvo. Ja tebi ne želim da budem dečko. Ja želim da ti budem prijatelj da ti pomognem ove nedelje - pričao je Toma Biljićevoj, a ona je odbila njegovu pomoć.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'