AKTUELNO

Nema ništa od njihovog prijateljstva.

Narerdno pitanje koje je postavio Darko Tanasijević uzburkalo je zadrugare i podiglo veliku prašinu u Beloj kući.

Koga smatraš boljim prijateljem u "Zadruzi" Staniju ili Maju - pitao je Darko Marijanu Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih naradije volela da do njihovih sukoba ne dolazi, ali desilo se to što se desilo. Ja sam se ranije mešala. Stanija me nijednom nije povredila, kad god mi je bilo teško ona je bila tu. Maja je takođe dobar čovek, ali ne vezuje se tako za neke ljude, hladnija je. Dok je Stanija mnogo otvorenija, gledam je kao stariju sestru. Maja je malo razmaženo derište, tvrdoglavo, ali je dobar čovek. Meni je bliža srcu Stanija - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Po mom povratku Marijana i Maja su mi bile najbolje drugarice, tu su bile naše neke ženske teme. Kod Marijane je izraženo to da je prijatelj, da je lojalna i odana. Jedina je bila tu kad sam imala teške trenutke, ona je bila tu da joj se isplačem na ramenu. Maja je više tu instant drugarica, ona je više prijatelj hajde da izlazimo, da se slikamo, da pijemo, Maja u teškim situacijama izvrda, nema je nigde. Jako je teško naći pravog prijatelja, u tom slučaju pobedu bi odnela Marijana. Maja ima neke bubice, ume da me uplete u neke igrice koje ne priliče mojim godinama, meni su to boginje koje sam odavno preležala - istakla je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Svi znate da je najbilža mom srcu Aleksandra. Stanija mi je bila drugarica, više nije. Marijani ne zameram što je rekla Staniju. Znam da me Maja gotivi i da nema ništa protiv mene. Ovo što je Stanija rekla mene ne dotiče, pokušava da pravi od sebe žrtvu. Ona igra igru. Ona zna šta sam joj pričala o Marku Markoviću, rekla mi je u garderoberu "Ja igram igru, nisam stigla da te obavestim". Ja imam svoj stav i mišljenje, a Marijana joj samo govori "Da, tako je" i klima glavom. Ni sa kim ovde nisam vezana pupčanom vrpcom - nadovezala se Maja.

Zatim je počelo prepucavanje između bivših drugarica, koje su se već danas tokom kupovine sporečkale.

Sram te bilo, smaračice mala. Posle svega da tako vraćaš ljudima - vikala je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Danas me je gurala i marširala, to ne priliči devojci njenih godina. Jako je ružno bilo ono na "Zadrugoviziji" što je odgovorila Sandri Africi. Ti si meni više ne obraćaj. Ljudi su mi pričali da ćeš ovo da mi uradiš. Ja sam ispala glupa jer sam njoj verovala. Imala sam veliko poštovanje, zgotivila sam je kao prijatelja, a ona mi je okrenula leđa. Da sam ja njoj to uradila ispala bih najveća da ne kažem šta. Meni je danas Matora kupila namirnice, pored moje dve drugarice. Davida muvaš, Marka hvataš za d*pe, ti si dno dna, završila si kod mene - rekla je Maja.
Zaljubljena si u Marka Miljkovića, zaljubljena si u Marka Markovića, sad se pereš preko mene - zaključila je Stanija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'