AKTUELNO

Upadali su jedno drugom u reč.

Zadrugari nisu očekivali da će na vrata Bele kuće ugledati voditelja Darka Tanasijevića. On im je čitao pitanja koja zadrugari mogu odgovoriti, a koliko odbiju moraju popiti čašu koktela neprijatnih ukusa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

'Da li si ikada ikoga volela kao Davida?'' - glasilo je pitanje za Aleksandru Subotić.

Nisam. Volela sam oca mog deteta, ali tada nisam znala šta je ljubav. Sa Davidom sam htela budućnost. Bio je moja životna ljubav. Od 13. januara on je moje najveće razočarenje. Imala sam u njemu sve. Pronašla sam sve u njemu i izgubila - odgovorila je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Shvati da te ne volim, od*ebi od mene, od*ebi od Dragojevića i moje porodice. Ti si klasična budala. Nemaš emocije prema Ljubi, hajde ćuti nemoj više da glumataš više. Planinska kozo jedna. Pitanje je bilo za drugo, o čemu ti sada pričaš. Zbog tebe ni u Ameriku ne mogu da idem - dobacio je Dragojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je neko za koga sam ja mislila da ide u Ameriku kako bi zaradio za nas. To je bilo oličenje nečeg savršenog. Znam da je teško prihvatiti ženu sa detetom. On je za mene bio heroj. Ja sam juče plakala, nije mi jasno koliko će daleko da ode. Odriče se od mene kao da sam ja neko dno dna. Ja vredim... - govorila je Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

'