AKTUELNO

Nije štedeo reči.

U današnjem izdanju emisije "Radio Amnezija" prvi gost voditelja Bore Santane i Baneta Čolaka bio je Savo Perović.

On je zavredio gostovanje u ovoj emisiji time što je njegov tim odneo ubedljivu pobedu na poslednjoj "Zadrugoviziji" koja je održana u nedelju.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je što sam ovde s vama. Koliko je moj trud bio, toliko je bio i timski. Želim da se zahvalim Zorici, Matoroj, Aleksi i Lakiju, drago mi je što smo bili složni i što smo imali volju i želju. Bili smo pozitivni, veseli, hteli smo da pokažemo ljudima da za 48 sati, u uslovima u kojima nema interneta, da može da se iznese ovakav nastup. Prošli put smo pobedili naravno više zbog Lune, ali ovoga puta je bilo nešto potpuno drugačije. Drago mi je što mogu da pomognem zadrugarima, volim izazove i kreativan rad, volim da pomažem svima i da pokažem talente. Drago nam je što se i Ognjenu Amidžiću to dopalo, kao i narodu koji je lepo reagovao na nas - rekao je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

Perović je prokomentarisao i atmosferu koja je vladala u bekstejdžu dok se održavala "Zadrugovizija".

Nisam osetio da je niko bio sujetan i da im je krivo što smo mi pobedili. Ja sam primetio i od prvog dana da atmosfera u bekstejdžu nije dobra - naveo je pevač.

Perović je vrlo rado prokomentarisao i nastup Miljane Kulić, za koji su zadrugari većinom rekli da je bio veoma neuspešan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne mislim da je Miljanin nastup bio najlošiji, ona je izazvala reakciju. Očekivao sam od Miljane mnogo, očekivao sam dobru zabavu, ona to nije dala, ono što se desilo posle nije bilo lepo, nije trebalo da odgovori Zorici. Ona se pogubila zadnjih mesec dana, od kad je raskinula sa Zolom, inati se sa svima nama, inati se sama sa sobom. Trebalo bi malo da se primiri i da se posveti više sebi i svom detetu - istakao je Savo.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'