AKTUELNO

Blogerka nije mogla da veruje šta čuje.

Ove noći voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Je l' realno da devojci kažeš da ćeš je zgaziti kao kuju?'' - glasilo je pitanje za Marka Miljkovića.

Mislio sam da ću da raskinem. Ona nema pravo da mene izbaci iz kreveta. U lošim smo odnosima. Nisam njoj rekao, već sam mislio da na ponašanje - govorio je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Poenta priče je što Marko zna jednu situaciju. On zna šta mi se dogodilo sa jednim muškarcem. Trebalo je da pripazi i da mi ne govori da će da me šutne kao kuju. Ja jesam bezobrazna, ali on je preterao. Mislila sam da će sada da spusti loptu. Vidim Davida i Anu kako se brane, Marko i ja smo večito jedno protiv drugog. Osećam da se Marko takmiči sa mnom. Mislim da nema emocije prema meni kao devojci, već me gleda kao rijaliti igrač. U njegovom licu sam videla mržnju prema meni. Videla sam mu krvave oči, kao da me mrzi. Opet se osećam kao g*vno ovde. Ja ne mogu da krijem svoje emocije, ljuta sam na sebe. Ne znam šta sve treba da se dogodi da shvatim da ovo nije ljubav i da ga pustim. Je l' moguće da sam toliko nesigurna u sebe, da moram da imam muškarca?! Ja neću da kažem nijednu ružnu reč o njemu. Možda je ovo moralo da se dogodi da bih ja shvatila sve ovo - jedva je izgovarala Đoganijeva, a onda se Marko oglasio:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je mene od*ebavala kao kera, mene ućutkuje, a ništa loše nisam rekao. To mi je van svake pameti. Očekuje da budem prema njoj okej. Ako je neko imao tolerancije, to sam ja. Koliko god godina da ima, treba da se ponaša. Ovo danas je sve ona probudila u meni. Ljudi koji imaju mozak videće šta ja osećam prema Luni. Evo, sve ja pitam vas, gde ste videli da se ja takmičim sa njom? Još se ona setila da mi obriše moj Instagram profil, reklamu. Treba mi 100 hiljada pratioca, za biznis kada izađem napolje, ona to briše -govorio je on, a onda je Luna počela da viče:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hvala ti što si mi potvrdio sve ono što sam sumnjala! O čemu ti pričaš?! O pratiocima brineš i pobedi. Bitniji ti je profil na Instagramu, je l' moguće ovo? Ja sam u šoku. Neko se ovde zeza sa mnom. Je l' mene neko zaj*bava ovde. Stoko jedna - vrištala je Luna u neverici.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

'