AKTUELNO

Niko nije očekivao ovo!

Zadrugari su ove noći odgovarali na ,,Pitanja gledalaca", a zbog pojedinih odgovora nastala je ogromna tenzija, nakon čega su usledili sukobi i svađe, a obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

Voditelj Milan Milošević postavio je pitanje i Mini Vrbaški, a koje je iznenadilo sve.

Kakav su ti par Marko i Stanija? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Danas je bila jedna pesmica na radiju, rekli su mi da je Stanija napisala, ja sam poverovala u to. Ja znam šta je meni Marko pričao kakvo mišljenje ima o njoj. Znam i šta je ona meni rekla, da hoće da se igra. Shvatila sam šta se ovde radi, uopšte ih ne gledam kao neki par, Stanija samo hoće da isprovocira mene. Uspela je da dobije ono što je htela, tako da...to je to - rekla je Mina.
Šta sam ja pričao? - pitao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kad smo bili zajedno, rekao si da ti se gadi. Koliko puta si je ovde vređao, svađao se. Znam koliko si se zbog Nore svađao sa njom - nastavila je Mina.

Voditelj je zamolio Staniju da iskreno odgovori da li joj se Marko dopada s obzirom na to sve češće provode vreme zajedno, a ona je ukratko odgovorila i samim tim bila mistična.

Foto: TvPink Printscreen

Svi koji me dobro poznaju najbolje znaju kako se ja osećam i šta mi u ovom trenutku odgovara i zašto to radim - rekla je Stanija.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marko Marković

#Mina Vrbaški

#Stanija Dobrojević

'