AKTUELNO

Nije mogla da prećuti ovo!

U toku noći zadrugari su ušli u žestoki sukob zbog pojedinih ,,Pitanja gledalaca", a pravi razdor među njima dogodio se kada je voditelj Milan Milošević postavio pitanje Ljubi Pantović, a koje se tiče njenog odnosa sa Davidom Dragojević i porodične priče koja je zaintrigirala ceo region.

Uporno pokušavaš da svališ krivicu za svoje porodične probleme na Davida Dragojevića, a bili ste u sukobu i pre njega - pročitao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne krivim samo Davida, to sam rekla kad ste me jednom pitali - rekla je Ljuba.
Svađa je krenula kad smo nas dvoje bili u Egiptu, Aleksandra je promenila šifru na Instagramu i Ljuba nije mogla da se uloguje. Ja nikada nisam bio kriv, ja sam otišao posle u Ameriku. Posle je Ljuba ušla na lajv, pljuvala je i mene i Aleksandru. Nije birala reči i onda sam ja rekao da to nije normalno što ona radi. Posle je ona meni poslala poruku, da bi ispalo da sam ja rekao nešto protiv nje. Jednostavno, ne može ćerku u lajvovima da pljuje. Pokušala je da manipuliše i da okreće reči, rekao sam da nije lepo, jer ona je njeno dete i da joj trebaju četiri oka da bi pričale, a ne da gleda ceo svet. Dok je nju mama vređala, ja sam je štitio - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, zbog ove Davidove izjave došlo je do žestokog sukoba između Miljane Kulić i Ljube kada su počele da udaraju jedna na drugu pogrdnim rečima.

Ostavila si ćerku da bi otišla u Švedsku, a da bi nju iskoristio Čabarkapa! - napala ju je Miljana.
Ti si jedna ku*va i nemoj da se mešaš u ovo! Ti koristiš svoje dete! Ti si iskompleksirana i ja te razumem! Tebe ne je*e niko, ne vodiš računa o detetu! - uzvratila joj je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra Subotić pomno je pratila sve šta se u toku večeri dešavalo, pa je osetila potrebu da podrži Davida u njegovom izlaganju tvrdeći da je istina sve što je izgovorio.

To što je David rekao, to je tačno. Ja sam mesec i po dana imala loše odnose sa svojom majkom. Ja sam pričala istinu o svojoj porodici, ali bilo je segmenta kad sam hvalila svoju majku. Nisam uvek pričala samo ružne stvari. U jednom momentu je meni ovde okrenula leđa, zaratile smo zbog kafe. Istina je, čula se sa Davidom i rekao mi je on da mu je poslala poruku, na lajvovima me je strašno vređala. David nije kriv za naše odnose i konflikte, on nije kriv što smo se mi zbog palačinke posvađale! - rekla je Aleksandra.
Ovaj bezobrazluk neću da trpim i njene laži! Oko Egipta smo se posvađali, jer nisi htela da vodiš Magdalenu! Ja sam smatrala da to nije lepo! E, to što tebi ne odgovara to, to me ne zanima! - branila se Ljuba.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'