AKTUELNO

Haos u kući!

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ovog popodneva odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Zašto pokušavaš da Ani dokažeš da si materijalno uspešan?'' - glasilo je pitanje za Davida Dragojevića.

Nikada, ja sam zbog fudbala zaradio, tu je i giros. Išao sam u Ameriku i tako. Nikada joj nisam pričao bajke - govorio je David.
Nikada mi nije govorio. Govorio mi je da je sam kupio auto. Da je radio i zaradio. Mene ne zanimaju njegove pare - rekla je Ana Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana Kulić je imala potrebu da komentariše dato pitanje.

On uvek ima potrebu da priča o tome, sada laže. Uvek kada Aleksandra priča da on i dalje živi sa majkom i da neće kuću, on tu krene da priča kako je ta kuća lepo sređena - rekla je Kulićeva, a onda se nadovezala Aleksandra:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona se smejala kada je on pričao o njegovoj kući. Mi smo mislili da on ima para i para kada se predstavio kao fudbaler. Ima on potrebu da priča koliko zarađuje. On nije bio poznat pre rijalitija kao sportista. On je bio poznat po tome da je baksuz jer se uvek povređivao na utakmicama. On živi skromno, nije milioner, nema bazene. Sa njim nećeš imati mnogo - komentarisala je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Što si bila sa njim? Pa šta i da nema ništa. On je za mene najbolji mogući. Pljuješ po sebi, da li si realna, glupačo - vikala je Ana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R-

#Ana Korać

'