AKTUELNO

Pinkova zvezda je bila izbezumljena.

Na sva pitanja koja zanimaju milionsku publiku ovog popodneva odgovaraju stanovnici impresivnog imanja u Šimanovcima gde se nalazi "Zadruga 2", zbog čega često dođe do novih priznanja, ali i svađa.

Foto: Zadruga - RTV Pink

''Da li ti se sviđa Marko Miljković?'' - glasilo je pitanje za Zlatu Đurković.

Molim? Ne, ne pada mi napamet - rekla je Zlata.
Ovakvo pitanje nema smisla, to se samo pravi da bi se naše prijateljstvo dovelo u pitanje. Prija mi kao osoba, pričamo, ali ništa više - odgovorio je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Videla sam pokrete i poglede, nisam rekla da se simpatišu - pravdala se Suzana.
Imate kontakt očima. Gledaoci su to tako videli. Gde si ti tu je ona. To je istina. Marko savetuje Zlatu. Ti si Zlato ušla ovde kao podrška Luni. Svi to misle. Sećaš se kada sam te pitao da li osećaš nešto između Zlate i Marka, ti si mi rekla da vidi i da je ona isto radila tako i sa Tomovićem - komentarisao je Milan Milošević, a onda se svima obratila Zlata:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo nije prvi put da mi se namešta ovakvo nešto. Gledaoci me apsolutno ne zanimaju. Marka nikada nisam gledala tamo. Zamoliću vas da prestanete sa takvim glupostima. Molim vas da mi ne dirate ono što mi je sveto. Prestanite da pričate gluposti i pravite mi probleme - govorila je Đurkovićeva na ivici suza.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Marko Miljković

#Zlata Đurković

'